三文鱼菌菇烩饭

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1-2厘米小片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 新鲜综合菇类 切小块或段
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克
  • 新鲜三文鱼块 切2-3厘米块
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 637.7 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 1963.2 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 68.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...