Urządzenia i Akcesoria
Molho pesto de manjericão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços80 g
-
pinoli30 g
-
dente de alho (opcjonalnie)1
-
folhas de manjericão fresco80 g
-
azeite de oliva extra virgem150 g
-
sal½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2271.6 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Tłuszcz
190.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
37.7 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebola caramelizada
40 min
Risoto de camarão com leite de coco
40 min
Pasta de grão de bico (homus)
13 godz.
Focaccia com cebola
2 godz.
Sorbet de frutas
5 min
Molho de tomate
40 min
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35 min
Purê de batata
50 min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 min
Caldo de legumes
45 min
Claras em neve
5 min
Queijo parmesão ralado
5 min