Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Ice Cream
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Gratin dauphinois
50 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min