Urządzenia i Akcesoria
Rindfleisch mit roter Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portion
Składniki
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Petersilie, frisch abgezupft5 g
-
Olivenöl30 g
-
rote Paprika in Würfeln (2 cm)300 g
-
Tomate in Würfeln (2 cm)100 g
-
Salz1 TL
-
Vollrohrzucker (oder Rohzucker)10 g
-
Chiliflocken, getrocknet2 Prise
-
Kalbsschnitzel500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple-Kokos-Brownies
4 h
Künefe
1 h
Risottata mit Huhn und Pilzen
40 min
Reispfanne mit Lachs und Pilzen
30 min
Tomaten-Pilz-Spaghetti
25 min
Demo Express-Erdbeer-Dessert
5 min
Hackbällchen mit Kartoffeln und Mandel-Sauce
1 h
Rindfleisch mit roter Paprika
40 min
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9 h
İçli Köfte
2 h
Thunfisch-Spaghetti
45 min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 h