Rindfleisch mit roter Paprika

Rindfleisch mit roter Paprika

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portion

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Petersilie, frisch abgezupft
    5 g
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Tomate in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
    10 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    2 Prise
  • Kalbsschnitzel
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...