Urządzenia i Akcesoria
Portugalská zelená vejce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 kusů
Składniki
-
600 gramů vody
-
7 vajec
-
35 gramů mléka
-
25 gramů chleba
-
25 gramů petrželové natě pouze listy (cca 5 svazků)
-
1 polévkové lžíce octa
-
½ polévkové lžíce hořčice plnotučné
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
5.1 g
Kalorie
690 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční překvapení
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bezlepkový chléb
1 godz. 40 min
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Brak ocen
Houbový crème brûlée
24 godz. 35 min
Hornazo
2 godz. 15 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Plněná vejce
30 min
Směs koření dukkah
Brak ocen
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 godz. 15 min
Redpiroska
Brak ocen
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen