Urządzenia i Akcesoria
Portugalská zelená vejce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 kusů
Składniki
-
600 gramů vody
-
7 vajec
-
35 gramů mléka
-
25 gramů chleba
-
25 gramů petrželové natě pouze listy (cca 5 svazků)
-
1 polévkové lžíce octa
-
½ polévkové lžíce hořčice plnotučné
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
5.1 g
Kalorie
690 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční překvapení
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2 godz. 30 min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Brak ocen
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Zelné knedlíky
36 min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50 min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Zabaione
15 min
Tiramisu
5 godz. 20 min