Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1077 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
Chili Cheese Dogs
50 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen