Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1077 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Flan Pudding
3 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo
40 min