
Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
871.4 kcal /
3645.8 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
56.2 g
Węglowodany
66.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Sód
1077 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone