Urządzenia i Akcesoria
Eggs Benedict
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
weißer Pfeffer1 - 2 Prisen
-
Muskat (opcjonalnie)1 Prise
Eier pochieren und Fertigstellung
-
Wasser1800 g
-
Branntweinessig und etwas mehr zum Pochieren der Eier180 g
-
Eier4 - 6
-
Brot getoastet4 - 6 Scheiben
-
Schnittlauch in Röllchen, zum Garnieren10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
390 mg
Białko
12 g
Kalorie
1275 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bao Buns mit BBQ-Schweinefilet
3 godz.
Fleischspiesse mit Reis in Sauce
1 godz. 45 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Pad Thai mit Garnelen
55 min
Butter Chicken
1 godz.
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6 godz. 40 min
Der Eintopf
45 min
Original Neapolitanische Pizza
9 godz.
Koreanische Rindersuppe
2 godz. 30 min
Der Milchreis
45 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz. 15 min