Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsiyon

Składniki

  • panko (Japon galeta unu)
    150 g
  • su
    1000 g
  • yumurta oda ısısında
    6
  • ayçiçek yağı kızartmak için
  • beyaz lahana ince doğranmış (0.25-0.5 cm)
    200 g
  • teriyaki sos üzerine gezdirmek için
    6 yk
  • kırmızı chili biberi ince doğranmış, serpmek için
    1
  • kişniş, taze doğranmış, süslemek için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 822.8 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 833.6 kJ / 199.2 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 23.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...