Urządzenia i Akcesoria
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
milk200 g
-
double cream150 g
-
soft brown sugar150 g
-
pecan nuts100 g
-
sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)200 g
-
vanilla pods seeds and pods separated2
-
egg yolks from medium eggs3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Orange curry dressing
10 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 godz. 15 min
Pizza Base
35 min
Berry halva semifreddo
4 godz. 10 min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 godz. 10 min
Whiskey Cream Liqueur
15 min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Apple punch
30 min
Gulab Jamuns
2 godz. 30 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.