Urządzenia i Akcesoria
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
milk200 g
-
double cream150 g
-
soft brown sugar150 g
-
pecan nuts100 g
-
sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)200 g
-
vanilla pods seeds and pods separated2
-
egg yolks from medium eggs3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Houmous
13 godz. 30 min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Apple Marinade
10 min
Four Cheese Pizza
2 godz. 35 min
Fast meat bread
55 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min