Urządzenia i Akcesoria
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
milk200 g
-
double cream150 g
-
soft brown sugar150 g
-
pecan nuts100 g
-
sweetcorn, tinned (drained weight 170 g)200 g
-
vanilla pods seeds and pods separated2
-
egg yolks from medium eggs3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Za'atar mix substitute
5 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Torta Caprese
55 min
Strawberry Cheesecake Milkshake
40 min
Egg Cognac Liqueur
15 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min