![Vegetable - Potato and Meat Purée Vegetable - Potato and Meat Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2EAF88A-B847-4B12-A97B-EA99721CD044/Derivates/2A9E7200-3210-4EB5-94B7-E7DA2285D918.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz potatoes, cut into pieces
- 4 oz vegetables, cut into pieces
-
1
oz meat, sinew free, cut into pieces
lub 1 oz fish fillet (e.g. salmon, haddock or cod) - 14 oz water
- 2 oz orange juice
- 2 tsp canola oil
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 117.7 kJ / 28.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 10.1 mg
Alternatywne przepisy
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 Std. 5 Min
Salmon and Vegetables
35min
Fruit and Yogurt Purée
5 menit
Fruit Purée
10 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30min
Cereal and Fruit Purée
20min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Apple, Pear and Banana Purée (6 months)
20min
Chicken and Veggies
15 min
Sweet Potato and Lentils
40min
Apple, Date and Banana Oatmeal
10 min