Urządzenia i Akcesoria
Casetta di pan di zenzero
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz.
1 pezzo
Składniki
-
120 g di zucchero
-
180 g di panna intera
-
3 uova
-
120 g di miele
-
300 g di farina
-
10 g di cacao in polvere
-
1 cucchiaio di miscela di spezie per panpepato
-
½ cucchiaino di lievito in polvere
Per assemblare
-
200 g di zucchero
-
di zucchero a velo per decorare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
492.9 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
15001.3 kJ /
3585.4 kcal
Tłuszcz
86.5 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
47.9 g
Węglowodany
663.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci dell'Avvento
7 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Torrone morbido
6 godz. 25 min
Tortine tiepide al cioccolato con il Nester
Brak ocen
Cheesecake alle fragole con il Varoma®
5 godz.
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2 godz.
Torta di mele
1 godz.
Profiteroles
2 godz.
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 godz.
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Glassa al burro
10 min
Besciamella
15 min
Biscotti al caffè
12 godz.