
Urządzenia i Akcesoria
Casetta di pan di zenzero
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz.
1 pezzo
Składniki
-
120 g di zucchero
-
180 g di panna intera
-
3 uova
-
120 g di miele
-
300 g di farina
-
10 g di cacao in polvere
-
1 cucchiaio di miscela di spezie per panpepato
-
½ cucchiaino di lievito in polvere
Per assemblare
-
200 g di zucchero
-
di zucchero a velo per decorare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
3585.4 kcal /
15001.3 kJ
Białko
57.3 g
Tłuszcz
86.5 g
Węglowodany
663.2 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
47.9 g
Sód
492.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci dell'Avvento
7 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria