Urządzenia i Akcesoria
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
Impasto
-
di burro a pezzi, + q.b per imburrare40 g
-
di latte180 g
-
di lievito fresco (ca. 10 g)½ cubetto
-
di farina300 g
-
di sale1 cucchiaino
Crema
-
di panna molto densa (circa 48% di grassi)200 g
-
tuorli d'uovo2
-
di zucchero150 g
-
di cannella in polvere (opcjonalnie)2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
382 kcal /
1592 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen