Gulaș de vită

Gulaș de vită

4.0 27 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 porții

Składniki

  • ceapă tăiată sferturi
    200 g
  • ulei vegetal
    20 g
  • carne de vită pentru tocană cuburi (2 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
    600 g
  • bere artizanală
    200 g
    200 g bere slab alcoolizată
  • foaie de dafin, uscată
    1
  • sare de mare plus extra, după gust
    1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat plus extra, după gust
    ¼ linguriță
  • apă
    230 g
  • muștar
    1 linguriță
  • cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l) fărâmițat
    ½
    ½ linguriță concentrat pastă de vită, fărâmițat
  • țelină rădăcină cuburi (5 mm)
    200 g
  • morcovi cuburi (5 mm)
    200 g
  • amidon de porumb
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 23 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...