Pere al vino rosso a Cottura Lenta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di vino rosso
    750 g
  • di vino Porto
    100 g
    100 g di acqua
  • di acqua
    250 g
  • di zucchero
    300 g
  • stecche di cannella
    2
  • anici stellati
    2
  • di scorza di arancia senza la parte bianca (1 x 3-
    4 cm)
    2 pezzi
  • pere a polpa soda (circa 200 g l
    'una), sbucciate
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 583 kcal / 1152 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 1060 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...