Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
小圆子
- 适量 冰水 ,饮用水
- 40 克 水 ,做小圆子用
- 40 克 糯米粉
- 600 克 水 ,煮小圆子用
南瓜羹
- 500 克 南瓜 ,去籽切块
- 230 克 牛奶
- 50 克 稀奶油
- 10 克 白砂糖
- 适量 干桂花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 662.6 kJ / 158.4 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 41.6 mg