Urządzenia i Akcesoria
甜椒炒腰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
姜10 克
-
油20 克
-
胡萝卜 切片40 克
-
杏鲍菇 切块100 克
-
新鲜香菇100 克
-
青椒 切片150 克
-
红甜椒 切片60 克
-
黄甜椒 切片60 克
-
荷兰豆50 克
-
素腰花120 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.689 g
Kalorie
680 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
10.463 g
Błonnik
4.742 g
Węglowodany
12.62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny