Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 pezzi

Składniki

Pan di Spagna al cioccolato
  • di burro morbido, a pezzi e un po' di più per ungere
    60 g
  • di zucchero
    250 g
  • uova
    8
  • di farina
    170 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di cacao amaro in polvere
    80 g
  • di sale
    2 pizzichi
Farcitura al caramello salato
  • di caramello liquido
    100 g
  • di burro morbido, a pezzi
    100 g
  • di sale marino
    1 cucchiaino
  • di panna intera fredda
    680 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie