Pavlova ai frutti di bosco

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Coulis di lamponi
  • di lamponi freschi
    200 g
    200 g di lamponi, congelati, scongelati
  • di zucchero
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
Pavlova
  • di zucchero
    330 g
  • di albumi d'uovo (circa 250 g), a temperatura ambiente
    8
  • di lievito in polvere
    1 pizzico
  • di aceto
    1 cucchiaino
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
Crema al lampone
  • di panna intera fredda
    600 g
  • di lamponi freschi
    20 g
    20 g lamponi, congelati, scongelati
  • di frutti di bosco misti, freschi a pezzi, a piacere
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 345 kcal / 1451 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Sód 90.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...