Boulettes de poisson

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 min
4 portions

Składniki

  • 35 g de pain frais ou rassis
  • 50 g de lait
  • 400 g de courgettes en tronçons
  • 300 g de carottes en tronçons
  • 20 g d'aneth frais (ou de ciboulette, d'estragon, d'estragon, de menthe ou de persil)
  • le zeste d'un citron jaune
  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de poisson blanc en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • huile pour huilé
  • 2000 g d'eau
  • 250 g de riz long
  • 1 cube de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538.3 kcal / 2252.2 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 66.1 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 1100.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...