Boulettes de poisson

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 min
4 portions

Składniki

  • de pain frais ou rassis
    35 g
  • de lait
    50 g
  • de courgettes en tronçons
    400 g
  • de carottes en tronçons
    300 g
  • d'aneth frais (ou de ciboulette, d'estragon, d'estragon, de menthe ou de persil)
    20 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • d'échalotes coupées en deux
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de poisson blanc en morceaux
    250 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • huile pour huilé
  • d'eau
    2000 g
  • de riz long
    250 g
  • cube de bouillon de légumes
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538.3 kcal / 2252.2 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 66.1 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 1100.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...