Urządzenia i Akcesoria
Cold Red Curry Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width340 g
-
red bell pepper deseeded, cut into pieces395 g
-
tomato cut into pieces200 g
-
red chilli, fresh (opcjonalnie) deseeded, roughly chopped1
-
onion halved85 g
-
ginger, fresh thinly sliced15 - 30 g
-
lemon grass, fresh without hard leaves, cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
45 g Thai yellow curry pastered curry paste45 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
coconut milk395 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce30 g
-
brown sugar30 g
-
white pepper, ground2 - 3 pinch
-
coconut milk, canned to drizzle
-
cilantro, fresh to garnish
-
peanut, roasted (in oil or dry), salted to garnish
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1528.1 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Mango Sorbet
5 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Vegetarian Pizza (TM6)
Brak ocen
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Egg canapés
10 min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2 godz. 25 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min