Urządzenia i Akcesoria
Cold Red Curry Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width340 g
-
red bell pepper deseeded, cut into pieces395 g
-
tomato cut into pieces200 g
-
red chilli, fresh (opcjonalnie) deseeded, roughly chopped1
-
onion halved85 g
-
ginger, fresh thinly sliced15 - 30 g
-
lemon grass, fresh without hard leaves, cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
45 g Thai yellow curry pastered curry paste45 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
coconut milk395 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce30 g
-
brown sugar30 g
-
white pepper, ground2 - 3 pinch
-
coconut milk, canned to drizzle
-
cilantro, fresh to garnish
-
peanut, roasted (in oil or dry), salted to garnish
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1528.1 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Classic Pancakes
50 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40 min
Cold Red Curry Soup
30 min
Tempered Chocolate
40 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Béchamel Sauce
15 min
Sage and black garlic butter
10 min