Urządzenia i Akcesoria
南瓜拿铁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
稀奶油180 克
-
水340 克
-
肉桂棒½ 支
-
八角1 颗
-
丁香2 颗
-
小豆蔻豆荚1 颗
-
黑胡椒粒1 颗
-
红茶包4 包
-
浓缩黑咖啡 (opcjonalnie)110 克
-
罐装南瓜泥140 克
-
牛奶340 克
-
白砂糖 依据个人口味调整45 克
-
肉桂粉 (opcjonalnie) 装饰用2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
69.1 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1177.8 kJ /
281.5 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
杏仁茶
2 godz. 45 min
老北京酸梅汤
2 godz. 5 min
香浓玉米汁
20 min
小吊梨汤
2 godz.
微醺热红酒
15 min
苹果陈皮山楂茶
20 min
紫薯燕麦饮
20 min
红枣姜茶
10 min
桂花小圆子南瓜羹
1 godz.
麦片饮料
Brak ocen
无酒精莓果莫吉托
Brak ocen
莫吉托
5 min