Urządzenia i Akcesoria
Glutenfri kikærtepandekage med hummus (2500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portioner
Składniki
Hummus
-
fed hvidløg1
-
kikærter fra dåse, skyllet og drænet240 g
-
tahini30 g
-
olivenolie30 g
-
citronsaft, friskpresset15 g
-
salt½ tsk
-
sød paprika¼ tsk
-
cayennepeber, stødt1 knivspids
-
vand20 g
Pandekagedej og anretning
-
forårsløg skåret i 3 cm stykker35 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker130 g
-
kikærtemel120 g
-
vand120 g
-
bagepulverbagepulver, glutenfri¼ tsk
-
hvidløgspulver½ tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vegetabilsk olie til stegning
-
avokado skåret i 2 mm skiver, til pynt½
-
cherrytomater skåret i to, til pynt10
-
persilleblade, friske finthakkede, til pynt5 kviste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1537 mg
Białko
27 g
Kalorie
3002 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: torsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen