Farverig salat med bagte kikærter, kål og sprøde pitabrød (2500 kcal)

Farverig salat med bagte kikærter, kål og sprøde pitabrød (2500 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

Bagte kikærter og pitabrød
  • salt plus ekstra til afstøvning
    ½ tsk
  • ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til støvregn
    60 g
  • fed hvidløg
    2
  • spidskommen, stødt
    1 spsk
  • koriander, stødt
    1 spsk
  • gurkemeje, stødt
    1 tsk
  • ingefær, stødt
    ½ tsk
  • allehånde, stødt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • cayennepeber, stødt
    ¼ tsk
  • rødløg skåret i 5 mm skiver
    180 g
  • rød peberfrugt uden kerner, skæres i 1 cm strimler
    180 g
  • hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (1 dåse)
    280 g
  • pitabrød fuldkorn, skåret i kvarte
    2
Salat
  • rødkål strimlet
    150 g
  • rødvinseddike
    20 g
    20 g balsamico
  • rødløg skåret i 1-2 mm skiver
    60 g
  • sumak
    2 tsk
  • gul peberfrugt uden kerner, skåret i 5 mm strimler
    100 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • citronsaft, friskpresset
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • babysalat
    50 g
  • agurker
    2
  • granatæble kun kerner
    1
  • mynte, frisk kun blade,
    2 kviste
  • persilleblade, friske
    2 kviste

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1283 mg
Białko 13 g
Kalorie 2244 kJ / 536 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie