Urządzenia i Akcesoria
鸡肉丸通心粉配苹果甜点
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
面包 撕碎40 克
-
牛奶80 克
-
核桃仁50 克
-
苹果 去核,切约4厘米厚片,约8片400 克
-
焦糖浆20 克
-
帕玛森奶酪50 克
-
新鲜欧芹3 - 5 枝
-
蒜头4 瓣
-
鸡肉肉糜450 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐5 - 3 克
-
黑胡椒粉4 小撮
-
橄榄油 防粘用10 克
-
新鲜青辣椒5 - 10 克
-
洋葱50 克
-
西班牙辣香肠 切约1厘米片50 克
-
700 克 罐头番茄番茄 切小块700 克
-
水200 克
-
白砂糖1 小撮
-
干燥笔管通心粉250 克
-
香草冰激凌
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1360.4 mg
Białko
44 g
Kalorie
3954.7 kJ /
945.2 kcal
Tłuszcz
53.5 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
76.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美食轻松享 一锅多菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny