鸡肉丸通心粉配苹果甜点

鸡肉丸通心粉配苹果甜点

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 面包 撕碎
    40 克
  • 牛奶
    80 克
  • 核桃仁
    50 克
  • 苹果 去核,切约4厘米厚片,约8片
    400 克
  • 焦糖浆
    20 克
  • 帕玛森奶酪
    50 克
  • 新鲜欧芹
    3 - 5 枝
  • 蒜头
    4 瓣
  • 鸡肉肉糜
    450 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 5 - 3 克
  • 黑胡椒粉
    4 小撮
  • 橄榄油 防粘用
    10 克
  • 新鲜青辣椒
    5 - 10 克
  • 洋葱
    50 克
  • 西班牙辣香肠 切约1厘米片
    50 克
  • 番茄 切小块
    700 克
    700 克 罐头番茄
  • 200 克
  • 白砂糖
    1 小撮
  • 干燥笔管通心粉
    250 克
  • 香草冰激凌

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1360.4 mg
Białko 44 g
Kalorie 3954.7 kJ / 945.2 kcal
Tłuszcz 53.5 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 76.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...