桃李蛋糕

桃李蛋糕

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 人份

Składniki

  • 天然椰子油 涂抹用
  • 豆蔻粉 (可省略)
    ¼ 茶匙
  • 红糖
    2 茶匙
  • 李子 (每个约100克),去核,切成6或8块
    2
  • 桃子 (每个约100克),去核,切成6或8块
    2
  • 天然椰子油
    100 克
  • 新鲜迷迭香 只取叶子(约2-3茶匙)
    1 - 2 枝
  • 红糖
    80 克
  • 2 颗
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 牛奶 (见要诀)
    100 克
  • 全麦自发面粉
    200 克
  • 泡打粉
    2 茶匙
  • 小苏打
    ½ 茶匙
  • 希腊酸奶 上菜用(可省略)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 124.1 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 820.3 kJ / 195.3 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...