Urządzenia i Akcesoria
桃李蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 人份
Składniki
-
天然椰子油 涂抹用
-
豆蔻粉 (可省略)¼ 茶匙
-
红糖2 茶匙
-
李子 (每个约100克),去核,切成6或8块2
-
桃子 (每个约100克),去核,切成6或8块2
-
天然椰子油100 克
-
新鲜迷迭香 只取叶子(约2-3茶匙)1 - 2 枝
-
红糖80 克
-
蛋2 颗
-
天然香草精1 茶匙
-
牛奶 (见要诀)100 克
-
全麦自发面粉200 克
-
泡打粉2 茶匙
-
小苏打½ 茶匙
-
希腊酸奶 上菜用(可省略)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
124.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
820.3 kJ /
195.3 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny