Urządzenia i Akcesoria
雪菜冬笋肉末面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
猪油4 茶匙
-
生抽5 茶匙
-
沸水 依具体情况调整适量
-
细面条 新鲜的500 克
-
水 煮面用1500 克
-
油30 克
-
新鲜冬笋 取去皮切去根部,切块200 克
-
雪菜 切末200 克
-
猪肉肉糜 选择7分瘦的最佳300 克
-
料酒10 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1287.3 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
3454.8 kJ /
826.5 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
45.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
83.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny