雪菜冬笋肉末面

雪菜冬笋肉末面

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 猪油
    4 茶匙
  • 生抽
    5 茶匙
  • 沸水 依具体情况调整
    适量
  • 细面条 新鲜的
    500 克
  • 煮面用
    1500 克
  • 30 克
  • 新鲜冬笋 取去皮切去根部,切块
    200 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 猪肉肉糜 选择7分瘦的最佳
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1287.3 mg
Białko 24.8 g
Kalorie 3454.8 kJ / 826.5 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 45.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 83.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...