Pão com manteiga de ervas

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 dose

Składniki

Massa
  • água
    300 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • açúcar
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    600 g
  • sal
    2 c. chá de
  • óleo
    50 g
Manteiga de ervas
  • alho
    1 dente de
  • cebola
    100 g
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • manjericão só as folhas
    3 pés de
  • manteiga à temperatura ambiente, cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    120 g
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 186.5 kcal / 780.1 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 352.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie