Bolo brownie com caramelo salgado

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 fatias

Składniki

Pão-de-ló de chocolate
  • manteiga s/ sal em pedaços, mais q.b. p/ untar
    60 g
  • açúcar
    250 g
  • ovos
    8
  • farinha c/ fermento
    170 g
  • cacau em pó s/ açúcar
    80 g
  • Sal q.b.
Recheio de natas e caramelo salgado
  • caramelo líquido (ver dica)
    100 g
  • manteiga em pedaços
    100 g
  • sal marinho
    1 c. chá de
  • natas, min. 30% de gordura bem frias
    680 g
  • água
    1000 g
  • vinagre
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 525.4 kcal / 2198.2 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Sód 454.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...