Piza napoletana

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 doses

Składniki

  • água
    450 g
  • fermento de padeiro fresco
    3 g
  • farinha tipo 00 mais q.b. p/ polvilhar
    360 g
  • sal
    8 g
  • sumo de limão
    30 g
  • tomate em pedaços
    220 g
  • queijo mozarela de búfala bem escorrido, cortado em fatias
    200 g
  • Azeite extra virgem q.b. p/ regar
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 988.6 kcal / 4136.2 kJ
Białko 41.9 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 146.2 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...