Oruga de chocolate

Oruga de chocolate

5.0 2 rating
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porciones

Składniki

Pionono
  • 70 g de harina 0000
  • ½ cucharadita polvo de hornear
  • 120 g de azúcar
  • 3 huevos
Ganache de chocolate
  • 100 g de chocolate con 70% de cacao en trozos
  • 80 g de crema para batir (30-40% de grasa)
Montaje
  • 200 g de chocolate con leche en trozos
  • 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate (grana)
  • 1 - 2 cucharadas de bolitas multicolores (confites de colores)
  • 2 caramelos de palo (chupetines)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 72.6 mg
Białko 6 g
Kalorie 1616.1 kJ / 386.3 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 50.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...