Chutney di pesche con curry

Chutney di pesche con curry

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 vasetti

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    300 g
  • di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette (2-3 mm)
    25 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • pesche (circa 150-175 g ciascuno), intere
    4
  • di zucchero gelificante
    110 g
  • di uvetta
    10 g
  • di aceto di mele
    30 g
  • di senape in grani grossi gialla
    1 cucchiaio
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di curry in polvere delicato
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 207 kcal / 865 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...