Urządzenia i Akcesoria
Pork Adobo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves10
-
red onions quartered30 g
-
pork belly skin on, cut in cubes (5cm)700 g
-
soy sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
dark soy sauce20 g
-
water50 g
-
dried bay leaves3
-
black peppercorns1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773.5 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
2866.2 kJ /
685 kcal
Tłuszcz
67.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino Favorites
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Ginger Pork
25 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Mantao
1 godz.
Chicken adobo
30 min
Bicol Express
45 min
Pinakbet
15 min
Chicken Afritada
30 min
Laing
1 godz. 50 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Gambas
10 min