Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 yemas de huevo (120 g aprox.)
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 5 g de esencia de vainilla
- 20 g de azúcar
- 40 g de harina 0000
Almíbar
- 250 g de agua
- 250 g de azúcar
- crema chantillí casera para servir
- frutas frescas variadas para servir
- dulce de leche para servir
- de helado para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 479 kJ / 114.7 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Crumble de manzanas
1 godz. 30 min
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Rogel
2h 20min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1sa
Crumble de coco y dulce de leche
45 dk
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Humita
50 dk
Bondiola con salsa de vino tinto
1sa
Ñoquis de sémola
3h 30min
Alfajores de nuez
1sa
Budín de mandarinas
55 dk