Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de leche
- 100 g de manteca en trozos
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de azúcar
- 8 g de miel
- 5 g de esencia de vainilla
- 500 g de harina 0000
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- dulce de leche
- crema pastelera
- azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidades
- Kalorie
- 483 kJ / 115.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Pan de nuez Uruguayo
1 godz. 5 min
Salsa Caruso
30min
Guiso típico Uruguayo
55min
Salchichón de chocolate
5h 10min
Torta de fiambre
1h 10min
Galletitas de manteca
50min
Bizcochitos de grasa
40min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Alfajorcitos de maicena
1h 50 min
Medialunas de manteca
5h 30min
Tortas fritas
1 godz. 5 min