Eclair con ciliege

Eclair con ciliege

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porzioni

Składniki

  • 100 g di zucchero
Eclair
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzetti
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di farina
  • 3 uova
Crema
  • 250 g di ciliegie fresche o surgelate,
    scongelte, denocciolate
  • 300 g di panna intera
  • 1 pacchetto di stabilizzatore per panna montata

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 12 porzioni

Kalorie 3140.8 kcal / 13141.2 kJ
Białko 42.4 g
Tłuszcz 228.3 g
Węglowodany 243.8 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 137.8 g
Sód 522 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...