Probiotisk frokost på glas

Probiotisk frokost på glas

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • løg, hvide halveret
    100 g
  • valnødder, uden skal
    30 g
  • udstenede dadler halveret
    2
  • olivenolie
    45 g
  • salt
    2 tsk
  • soyasauce
    40 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    30 g
  • sesamfrø
    15 g
  • agavesirup
    30 g
  • citronsaft
    20 g
  • vand
    1230 g
  • chili, tørret i flager
    10 g
  • spaghetti gerne fuldkorn
    200 g
    200 g farfalle pasta, gerne fuldkorn
  • cikorie skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber
    100 g
  • avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)
    100 g
  • tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)
    200 g
  • græskarkerner
    20 g
  • cherrytomater halveret
    150 g
  • babyspinat, frisk
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1 mg
Białko 23 g
Kalorie 2898 kJ / 693 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie