苦瓜封肉

苦瓜封肉

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 豬絞肉
    400 克
  • 醬油
    10 克
  • 打散
    1 顆
  • 新鮮荸薺 (約 8 顆)
    160 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開
    600 克
  • 10 克
  • 蔭豆豉
    20 克
  • 小魚乾
    15 克
  • 400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 1488 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...