Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Kresse-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kresse-Beet abgezupft (5 g)1
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Frischkäse50 g
-
Schnittlauch in Röllchen¼ Bund
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
294 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25 min
Feta-Grill-Pfännchen
25 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Kräuterfrischkäse
5 min
Kräuterquark
10 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min