Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Kresse-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Kresse-Beet abgezupft (5 g)1
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Frischkäse50 g
-
Schnittlauch in Röllchen¼ Bund
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
294 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Honig-Senf-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Avocado-Kräuter-Butter
10 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Kräuterquark
10 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min