馬鈴薯燉牛肉
TM31 TM5 TM6

馬鈴薯燉牛肉

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 300 克 洋蔥 ,切片
  • 200 克 牛肉 (梅花部位),切塊
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)
  • 500 克 水
  • 5 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 糖
  • 2 大匙 清酒
  • 1 ½ 大匙 味醂
  • 500 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 鹽, 少許,調味用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2045 kJ / 487 kcal
Białko
27.9 g
Węglowodany
83 g
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
7.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy