馬鈴薯燉牛肉

馬鈴薯燉牛肉

4.1 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 切片
    300 克
  • 牛肉 (梅花部位),切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切滾刀(約3公分)
    100 克
  • 500 克
  • 日式醬油
    5 大匙
  • 2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 ½ 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    500 克
  • 少許,調味用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.9 g
Kalorie 2045 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...