Urządzenia i Akcesoria
Baguetes com azeite, alho e coentros
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
4 unidades
Składniki
Baguetes
-
trigo integral em grão150 g
-
dentes de alho2
-
água mais q.b. p/ pincelar300 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha tipo 65350 g
-
sal1 ½ c. chá de
Recheio
-
queijo parmesão45 g
-
coentros15 g
-
dentes de alho2
-
ovos5
-
leite30 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
fatias de presunto finas (150 g aprox.)16
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
35 g
Kalorie
1825 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daiquiri gelado
7 godz. 20 min
Coroa de pães
9 godz. 30 min
Pãezinhos enrolados
1 godz. 45 min
Lençol
30 min
Enrolados mistos
1 godz. 25 min
Garibaldis
5 godz.
Escabeche de bacalhau
30 min
Pão de ervas aromáticas
1 godz. 40 min
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Artisan bread
1 godz. 30 min
Pão preto
2 godz.
Pão de alho
1 godz. 15 min