Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de galletas (digestive, María, etc.)
- 80 g de mantequilla
- 180 g de caramelos de violetas
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría)
- 200 g de queso cremoso
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1960 kJ / 469 kcal
- Białko
- 8.12 g
- Węglowodany
- 32.41 g
- Tłuszcz
- 34.08 g
- Błonnik
- 0.92 g
Alternatywne przepisy
Mousse de sidra con su gelatina
2h 20min
Torrijas de vino dulce
50min
Carolinas
50min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Leche frita de chocolate
4h 40min
Tarta de dulce de leche y nubes
4h 20min
Torrijas borrachas
2óra
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30min
Tarta de cumpleaños de chocolate, vainilla y queso
6 Std.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min