絲瓜豆腐盅

絲瓜豆腐盅

1.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀
    1 條
  • 雞胸肉 切塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    30 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    200 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 枸杞 裝飾用
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.6 g
Kalorie 28 kJ / 117 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 7.54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...