Urządzenia i Akcesoria
絲瓜豆腐盅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀1 條
-
雞胸肉 切塊250 克
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
蒜頭2 粒
-
板豆腐 擠乾水份,切塊200 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
黑麻油1 茶匙
-
枸杞 裝飾用少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.6 g
Kalorie
28 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
7.54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan