Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g champagne
lub 450 g espumante - 8 folhas de gelatina neutra
- 300 g água
- 200 g açúcar
- 4 vagens de cardamomo abertas
- 200 g frutos vermelhos frescos
- Wartości odżywcze
- na 1 doses
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cocktail de frutos vermelhos
2 Std. 10 Min
Sumo estimulante
5 min
Daiquiri gelado
7 Std. 20 Min
Summer pudding
8 Std.
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35 min
Granizado de limão e groselha
5 min
Espumante com sorvete de laranja
8 Std.
Massa folhada de chocolate
1h 40 min
Gelado de café
8 Std.
Gelatinas de fruta
5h 15min
Marinada grega para carnes brancas
5 min
Sangria
10 Min