Urządzenia i Akcesoria
香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約半顆)100 克
-
蒜頭20 克
-
橄欖油15 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
豬里肌肉 切片(約2公分)200 克
-
甘藍菜 切絲600 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.3 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan