Urządzenia i Akcesoria
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
市售滷油豆腐 2 小方塊,(詳見要訣)140 克
-
金棗 對半切,去籽45 克
-
水60 克
-
糖10 克
-
米醋15 克
-
醬油10 克
-
白芝麻油15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
山茼蒿200 克
-
金棗 切片,去籽2 - 3 顆
-
核桃2 - 3 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
558.6 mg
Białko
32 g
Kalorie
2340.6 kJ /
559.4 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan