Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva
- 1000 g de carne de ternera, roast beef semicongelado en dados de 2-3 cm (ver sugerencias)
- 40 g de pan rallado
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
1
cucharadita de mostaza
lub 1 cucharadita de mostaza de Dijon - 6 panes de hamburguesas
- 1 tomate en rodajas
- 6 hojas de lechuga
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Białko
- 45.5 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 934.6 mg
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1h 30 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Pastel de papa
1 godz. 10 min
Guiso típico Uruguayo
55 Min
Pan de carne con puré de papas
50 min
Mini albóndigas con salsa de hongos
1 godz. 10 min
Empanadas de verdura
1 godz. 50 min
Ñoquis con salsa rosa
2h 25 phút
Fajitas de carne
1 Std.
Empanadas de carne
1 godz. 50 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min