吉兰丹咖喱鸡

吉兰丹咖喱鸡

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 人份

Składniki

  • 全鸡腿 带骨, 去皮,切块(5公分)
    1000 克
  • 2 茶匙
  • 蒜瓣
    3 个
  • 新鲜姜 去皮
    15 克
  • 炸葱 自制 (参考贴士)
    150 克
  • 酥油
    40 克
  • 芫荽粉
    1 汤匙
  • 茴香粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 淡奶
    100 克
  • 番茄膏 (参考贴士)
    100 克
  • 番茄酱
    60 克
  • 400 克
  • 杏仁片 香烤
    40 克
  • 金葡萄干 香煎
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 740 mg
Białko 43 g
Kalorie 1918 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...