Urządzenia i Akcesoria
咖喱面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
小红葱50 克
-
蒜瓣4 个
-
新鲜姜20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分1 支
-
肉类咖喱粉20 克
-
食油80 克
-
水550 克
-
椰浆500 克
-
鸡胸肉 去皮和骨, 切小块500 克
-
炸豆腐 切半70 克
-
鱼饼 切小片150 克
-
盐2 茶匙
-
黄面 洗净900 克
-
长豆 切成3公分长300 克
-
蛤 (opcjonalnie) 氽烫30 克
-
水煮蛋 切半3 个
-
红辣椒 切薄片2 条
-
炸葱20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1636 mg
Białko
36 g
Kalorie
3614 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
友族的斋戒美食
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy