Urządzenia i Akcesoria
Pastaret med Tikka Masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Kylling
-
kyllingebryst, uden skind skåret i mundrette stykker500 g
-
sød paprika2 spsk
-
garam masala1 tsk
-
citronsaft friskpresset20 g
-
hvidløgspulver1 tsk
-
ingefær, stødt1 tsk
-
korianderblade, friske4 spsk
-
yoghurt naturel140 g
-
salt½ tsk
Sauce
-
olie20 g
-
løg halverede120 g
-
fed hvidløg2
-
kardemommekapsler, hele2
-
tomater skåret i stykker300 g
-
kanel, stødt1 tsk
-
garam masala1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
citronsaft friskpresset20 g
-
fløde250 g
-
mandler1 spsk
-
sukker1 tsk
-
salt½ tsk
-
vand200 g
-
300 g pasta, tagliatellepasta, tørret300 g
-
koriander, frisk finthakket4 kviste
-
citron skåret i tern1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699 mg
Białko
44 g
Kalorie
3312 kJ /
792 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kulinarisk kaos
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen